De mooiste kasten op maat

Raffito, de mooiste kast op maat

Raffito kasten op maat staat voor klasse en vakmanschap. Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter. Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat het uw ruimte optimaal benut. Laat u inspireren!

Uw mooiste kast op maat

Een kast op maat kunt u volledig afstemmen op uw garderobe. Hiervoor hebben we handige accessoires voor u ter beschikking zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift en verlichting.

Het zal u niet verbazen dat wij ook hierin volop keuze hebben. Wilt u meer weten over het ontwerpen van een kast op maat? Op deze pagina ziet u wat de mogelijkheden zijn. Raffito garderobekasten zijn kasten met karakter welke bij iedereen en in elke kledingkamer passen. Alles wordt geheel op maat gemaakt voor al uw opbergwensen.


Bekijk Garderobekasten

Garderobekasten

De mooiste grepen

Raffito biedt een uitgebreid assortiment deurgrepen. Mat of glans en van klassiek tot modern. Voor iedere Raffito kast een bijpassende deurgreep!

large-Bracciano05 (1).jpg Bracciano
large-Nuovo zwart mat.jpg Nuovo nero
large-Nuovo Satijn04.jpg Nuovo satijn
small-Garda13.jpg Garda
small-Maggiore 120612.jpg Maggiore
small-Nuovo03.jpg Nuovo

design in 3 stappen uw mooiste kast

  • Kies uw stijl
  • Kies uw opstelling
  • Maak uw ontwerp

Benieuwd naar onze stijl?

Bekijk het filmpje hieronder voor een sfeerimpressie!


Boekenkasten
Kast met karakter

Een Raffito schuifdeurkast is een kast met karakter. Elke kast wordt volledig op maat gemaakt voor al uw woonwensen. Benieuwd naar de kast op maat opties voor een schuifdeurkast?

Bekijk schuifdeurkasten

Inloopkasten

Al uw kleding en accessoires overzichtelijk bij elkaar

Laat uw humeur niet verpesten door rommel. Inloopkasten van Raffito bieden u een eindeloze reeks indelingen, kleuren, materialen en accessoires. Een kast op maat biedt u de oplossing. Onze inloopkasten bieden u de ruimte om al uw favoriete kledingstukken in stijl te organiseren. Zo bewaart u altijd het overzicht in uw kast.

Bekijk inloopkasten
Uw mooiste kast op maat met draaideuren

Raffito draaideurkasten zijn een mooi alternatief voor schuifdeuren. Deze kast op maat is niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar is ook nog eens tijdloos. Ze zijn in vrijwel elke gewenste breedte en hoogte te maken en in elke woonruimte inzetbaar.

Bekijk draaideurkasten

Draaideurkasten twist

De mooiste grepen

Raffito kent voor elke stijl een prachtige greep.

small-Caldaro20 (1).jpg Caldaro
small-Levico02.jpg Levico
large-Endine 122716.jpg Endine
small-Mezzo30.jpg Mezzo
small-Levico Lungho27.jpg Levico Lungo
small-Varese19.jpg Varese
small-Monate25 (1).jpg Monate

Verkoopadressen